Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı İhsan Serdar Kolbaşı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede Aksaray’daki teşkilat faaliyetleri ve önümüzdeki dönemde yürütülmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Yeni yönetimden ilk toplantı
Yeni yönetimden ilk toplantı
İçeriği Görüntüle

Teşkilat çalışmaları görüşüldü

Ziyarette Kolbaşı, Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını aldı. Görüşmede Aksaray’daki Ülkü Ocakları’nın çalışmaları, gerçekleştirilen faaliyetler ve gelecek döneme ilişkin planlamalar gündeme geldi.

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı, görüşmede Bahçeli’nin teşkilat çalışmalarına ilişkin talimatlarını aktardığını ve Aksaray’daki ülküdaşlara ile hemşehrilere selam ve muhabbetlerini ilettiğini açıkladı.

“Azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz”

Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Bahçeli’nin yönlendirmeleri doğrultusunda çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Aksaraylı hemşehrilerimize ve ülküdaşlarımıza selamlarını, muhabbetlerini ve hayır dualarını iletti. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin gösterdiği istikamet doğrultusunda, Aksaray Ülkü Ocakları olarak çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.” Ziyaret, Aksaray’daki teşkilat çalışmaları ve faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: Caner Aylan