Afyon’da İlk Hazırlık Maçında Beraberlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon’da İlk Hazırlık Maçında Beraberlik
<p>Afyon&rsquo;da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Aksaray Belediyespor ilk hazırlık ma&ccedil;ında TFF 3. Lig ekiplerinden Erbaspor ile karşılaştı. Karşılaşmada he iki devrede yediği gollerle 2-0 geriye d&uuml;şen siyah beyazlılar Ahmet Can Arık ve G&uuml;ney Tutcuoğlu&rsquo;un penaltı gol&uuml; ile skoru eşitleyerek sahadan 2-2&rsquo;lik skor ile ayrıldı.</p>

“Eksikleri Görmek İçin Fırsat”


İlk hazırlık maçında berabere kalan siyah beyazlı ekibin performansını değerlendiren Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki “İlk 45 dk. Farklı, ikinci 45 dk. farklı bir takım vardı. Eksiklerimizi görmemiz için önemli bir karşılaşma yaptık. Takımımız zaman içinde daha iyi bir performans yakalayacaktır” dedi.

“Hazırlık Maçında Skor Gösterge Değildir”

Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki sezon öncesi oynanan ilk hazırlık maçı olan Erbaspor mücadelesini “Bizim açımızdan iki yönlü bir mücadele oldu. İlk devre istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci devre çok farklı bir profil vardı. Sahada ne yaptığını bilen istediğimiz oyunu sahaya yansıtan bir oyuncu grubu gördüm. Her şeye rağmen esiklerimizi çok iyi gördük.

Üstüne hazırlık maçı ve lig öncesinde yaptığımız hazırlıkları bu tür müsabakalarda görerek kendimize bir yol çizeceğiz. Hazırlık maçlarında skor hiçbir zaman ölçü olamaz. Çünkü burada oyuncularım ilk defa bir arada oynadı. Takımın sistemi oyun kurgumuz ve saha içindeki düzenimiz yönünde bizimde istediklerimiz vardı.  Görev alan her oyuncu bizim istediklerimizi sahada uygulamak için mücadele etti. İlk başta dediğim gibi ikinci yarı çok farklı bir takım ve oynanan futbol beni mutlu etti. Bunun üstüne daha da koyarak gitmeliyiz. Çünkü hedefimize ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor” sözleriyle değerlendirdi.

“Takımda Kondisyon İhtiyacı Var”

Öte yandan Tokat Temsilcisi Erbaspor’un karşısında alınan beraberliğin iyi bir sonuç olmadığını düşünen spor kamuoyu Erbaspor’un geçen sezonki durumunun ortada olduğunu ve Belediyespor ile karşılaştırılamayacak durumda olduğunu dile getirdi. Yorumcular sezonun ilk hazırlık maçı sonunda takımımızın kondisyona daha çok ihtiyacı olduğunu fikrinde birleşti. Haber: Bekir Tosun

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Sensör Zararlı Unsurları Uzaktan Tespit EdecekÖnceki Haber

Bu Sensör Zararlı Unsurları Uzaktan Tesp...

Vali Yardımcısı Fetö/Pdy İddiasıyla Görevden AlındıSonraki Haber

Vali Yardımcısı Fetö/Pdy İddiasıyla Göre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar