BAŞKAN AKTÜRK GÜVEN TAZELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN AKTÜRK GÜVEN TAZELEDİ
<p>AK Parti Aksaray Merkez İl&ccedil;e 7. Olağan Kongresi&rsquo;nde mevcut Başkan Hamza Akt&uuml;rk, yeniden başkanlığı se&ccedil;ilerek g&uuml;ven tazeledi.</p>

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye için, Aksaray için “İnandığın Yolda Yürü” diyerek Kılıçarslan Parkı Piramit Cafe Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi covid-19 nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi.
Kongreye AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, önceki dönem milletvekilleri, il başkanları, STK başkanları ve partililer katıldı.
Kongrede konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımız Hüseyin  Altınsoy’a, milletvekillerimize, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza, dava için gece gündüz çalışan yönetim kurulu üyelerine, bugüne kadar AK Parti davası için hiçbir beklenti içerisinde olmadan bir nefer olarak hizmet eden tüm AK Partili gönüldaşlarımıza, ilçe teşkilat başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu bayrağı taşıyıp da şu an aramızda olmayan ve ebediyete irtihal eden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyor, onları manevi şahsiyetlerinde hayırla yâd ediyorum” dedi. Başkan Aktürk, “Tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak birlik içinde yeni Türkiye hedefimize ulaşacağız. Yeni Türkiye’nin teminatı olan 7. Olağan Kongre süreci kapsamında gerçekleştirdiğimiz Merkez İlçe Kongremizin partimize ve ilimize milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor saygılarımı sunuyorum. 
Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Altınsoy’un teveccühleri ile tarafıma tevdi edilen ve onurla yürüttüğüm Başkanlık görevine yeniden aday olmam ve göreve devam edecek olmamın benim için büyük bir onur olduğunu belirtmek isterim.  Yeni dönemde; vefa, samimiyet, tevazu, gayret, ortak akıl, istişare, katılımcı siyaset anlayışıyla bu kutlu davada yol alan ak kadrolar olarak, Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz çalışıyoruz” dedi.
AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, önceki dönem Milletvekilleri ise birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmalarından tek aday üzerinden yapılan Merkez İlçe 7. Olağan Kongresini mevcut Başkan Hamza Aktürk, yeniden başkanlığı seçilerek güven tazeledi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JANDARMA EKİPLERİNDEN COVİD-19 DENETİMİÖnceki Haber

JANDARMA EKİPLERİNDEN COVİD-19 DENETİMİ

Filenin Sultanları İlk Galibiyetini AldıSonraki Haber

Filenin Sultanları İlk Galibiyetini Aldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar