Başkan Çölkesen Ramazan Çalışmalarını Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çölkesen Ramazan Çalışmalarını Anlattı
MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP İl teşkilatının bayram boyunca yaptığı çalışmaları aktardı. Yazılı bir açıklama yapan Çölkesen “MHP Aksaray Teşkilatı olarak Milletvekilimiz ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz ile Ramazan Bayramında İl Protokolü ile Öğretmenevinde yapılan Bayramlaşma Programı sonrası Huzurevinde kalan insanlarımızla ve Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğünde kalan çocuklarımıza bayramlaştık.

Sonrasında Aksaray Adana Karayolu üzerinde bulunan Polis Kontrol Noktasını ziyaret ederek polislerimizle ve yoldan geçen vatandaşlarımızla bayramlaştık. Bayramın ikinci günü Ortaköy, Ağaçören ile Sarıyahşi İlçe Teşkilatımızı ve İlçe Esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutladık.

Bayramın üçüncü günü Güzelyurt ve Gülağaç İlçe Teşkilatlarımızı ve Esnaflarımızı ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladık.  5 Mayıs Perşembe Günü Sultanhanı ve Eskil İlçe Teşkilatımızı ve Esnaflarımızı ziyaret edip Ramazan Bayramını kutladık. Aynı gün akşam Eşmekaya Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Güneş'in kızının nişan merasimine katıldık.  6 Mayıs Cuma Günü Çeltek Köyü'nde Cuma namazını kılarak bu köyde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katıldık. Sonrasında Elmacık Köyü Hıdırellez Şenliklerine katıldık. Ardından Koçpınar ve Yenipınar Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutladık ve vatandaşlarımıza Cumhur İttifakını anlattık. Aynı gün Helvadere Belediye Başkanımız Arif Bellikli'yi Belediyede ziyaret edip Ramazan Bayramı’nı kutladık.  7 Mayıs Cumartesi günü Yaprakhisar Köyü Hıdırellez Şenliklerine Katıldık. Sonrasında Selime Kasabamızı ziyaret ettik ve selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Aynı gün Aksarayspor’umuzun kritik Elazığ Karakoçan maçında taraftarlarımızın yanında yer alarak takımımıza destek olduk. Bu şekilde yoğun bir tempo ile vatandaşlarımızın yanında yer alarak Bayram Tatilini tamamladık. Önümüzdeki günlerde de inşallah köy ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
81 İlde AKUB Liderleri Aksaray’da EğitiliyorÖnceki Haber

81 İlde AKUB Liderleri Aksaray’da Eğitil...

JASAT Hırsızlara Aman VermediSonraki Haber

JASAT Hırsızlara Aman Vermedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar