İyi Parti Heyeti’nden Gazeteciler Günü Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Heyeti’nden Gazeteciler Günü Ziyareti
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, Milletvekili Ayhan Erel, Merkez İlçe Başkanı Polat Açıkgöz ve Belediye Meclisi Fehmi Kuyucu Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel yoğun bir meclis çalışmasının ardından ilimize gelerek vatandaşlarımıza ve gazeteci ile hasbihal etmeyi özlediğini belirterek “Gazetecilik ülkemizde ve ilimizde zor zanaattır. Bütün zorluklara ve zorlamalara her türlü saldırılara ve mobbinge maruz kalarak işini layıkıyla yapıp kamuoyunu  doğru bilgilendiren tüm gazetecilerimizin ve sizlerin Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Gecikmeli de olsa sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi..

Siyaset Nefes Aldı

İYİ Parti ile birlikte ülke siyasetinin de nefes aldığını belirten Ayhan Erel “Mevcut iktidara göre her şey güllük gülistanlık. Enflasyon yok denecek kadar az. İşçimiz, üreticimiz, çiftçimiz, çok mutlu. Adalet de hiç sorun yok. Gazeteciler gayet refah ve huzur içerisinde yaşıyorlar. Kısacası iktidarın pembe tablosunun dışında bambaşka bir hayat olduğunu her geçen gün hepimiz daha net görüyoruz. Vatandaşlarımız ucuz ekmek almak için Halk Ekmek önlerine sabahın erken saatlerinde gidiyorlar. Ucuz karnabahar almak için saatlerce sıra bekliyorlar. Bu iktidar fırsat buldukça tüp yağ kuyruklarından bahsediyordu. Şimdi yağ kuyruğu bile yok çünkü vatandaşın alım gücü yok” şeklinde konuştu.

“Vatandaş Sesini Yükseltiyor”

Erel “Her geçen gün ekonominin kötüye gittiği, basın mensuplarının her geçen gün canının yandığı, tehdit edildiği, mobbing uygulandığı, işsizlik ordusunun giderek çoğaldığı, gençlerin gelecekten umutlarının giderek azaldığı bir ülkede yaşamanın zorluğunu biz çok iyi biliriz. Buradan sizin aracılığınızla belirtmek istiyorum ki güzel günler çok yakındır. Artık vatandaşlarımız bir değişimin şart olduğunu yüksek sesle dile getiriyor” ifadelerini kullandı.

“Özgürce Yazmayı Sürdürün”

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş de ziyarette gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı. Türemiş “Gazeteciler bizim en yakın mesai arkadaşlarımız.  Her zaman yanlarındayız. Son aylarda sistematik olarak artarak devam eden basına karşı  şiddeti  kınıyoruz. Yazılarınızı özgürce sürdürün” diyerek günün anısı olarak tüm çalışanlara küçük bir hediye takdim etti.

“Her Mesleğin Zorluğu Var…”

İYİ Parti heyeti ile il ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişi yaptıklarını söyleyen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Atalay ”İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel başta olmak üzere İl Başkanımız Özhan Türemiş, İlçe Başkanı Polat Açıkgöz ve Belediye Meclis Üyesi Fehmi Kuyucu'ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler tarafsız bir şekilde gerçekte emek ve sermaye koyarak en sevdiğimiz işi, gazeteciliği yapmaya çalışıyoruz. Evet her mesleğin zorluğu olduğu gibi bizim gazeteciliğin zorlukları da var. Milletvekilimiz ve İYİ Parti teşkilatları, gazetecilerin ne denli zor şartlar altında çalıştığının en yakın tanıklarıdır. Anlamlı böylesi güzel günlerde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karayolları Yatırımlarını AnlattıÖnceki Haber

Karayolları Yatırımlarını Anlattı

Erel “Hayat Şartları Ak Partiyle Düzelmez”Sonraki Haber

Erel “Hayat Şartları Ak Partiyle Düzelme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar