Yarım kalan hikayenin kavşağındayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarım kalan hikayenin kavşağındayız
68 Aksaray Belediyespor 27. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Bayrampaşaspor’u konuk etti.

 Şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet ve 3 puan için sahaya çıkan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor hakemin başlama düdüğü ile birlikte ligin orta sıralarında yer alan Bayrampaşaspor karşısında da ilk dakikalardan itibaren gol yollarında etkili olmak için mücadele etti. 68 Aksaray Belediyespor 11'inde sakatlıklar nedeniyle 4 futbolcusundan yoksun sahaya çıktı. Konuk ekip Bayrampaşaspor 15. dakikada futbolcuları Yusuf Emre Albayrak'ın ayağından kazandığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçta erken golü bulan Bayrampaşaspor golden sonra orta saha ve defansa ağırlık verdi. Rakip takım beraberlik golü için çalışan temsilcimiz Aksaray Belediyespor’a rahat oyun alanı bırakmadı. Maçın 41. dakikasına kadar rakip kalede varlık gösteremezken maçın 4. hakemi ilk yarıya 10 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatmalarda da skor değişmedi rakip takım Bayrampaşaspor ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamlayarak soyunma odalarına döndü.

Bu arada Down Sendromu farkındalık oluşturmak için Down Sendromlu Fahrettin Önemli Aksaray Belediyespor ile sahaya çıkarak futbolcularla selamlaştı. Fahrettin Önemli daha sonra protokolde Aksaray Belediyespor Bayrampaşa karşılaşmasını izledi.

Siyah Beyazlılar Pozisyon Bulamadı

İkinci 45 dakikanın başlamasının ardından konukekip Bayrampaşa Belediyespor farkı açmak için daha koordineli atak bir futbol sergiledi. Temsilcimiz Aksaray Belediyespor rakip Bayrampaşaspor karşısında pozisyonu giremezken, sol kanattan kontra atakla Aksaray Belediyespor ceza sahasına giren Bayrampaşaspor futbolcusu İsa Güler 55. dakikada takımının 2. golünü temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un filelerine gönderdi.

İkinci yarı konuk ekip Bayrampaşaspor’un bulduğu golden sonra futbol adına kısır pozisyonların olduğu karşılaşmada temsilcimiz 68 Aksaray Belediyesporun ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da tehlikeli pozisyon eksikliği yaşadı. İkinci yarının son 10 dakikasında hiç değilse bir gol için yüklenen temsilcimiz Aksaray Belediyespor rakip Bayrampaşaspor ceza sahası içerisinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.  Karşılaşmanın 89. dakikasında futbolcumuz Batuhan Tekin kırmızı kartla oyun dışı kalırken 4. hakem ikinci yarının oynanmayan sürelerine 5 dakika ekledi. Uzatmalarda da skorda değişiklik olmayınca Aksaray Belediyespor  Bayrampaşa Belediyespor karşısında 0-2 mağlup olarak sahadan ayrıldı.  Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Tel tel dökülüyoruzÖnceki Haber

Tel tel dökülüyoruz

Aşırı alkollü şahıs düştüğü sulama kanalından güçlükle çıkarıldıSonraki Haber

Aşırı alkollü şahıs düştüğü sulama kanal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar