İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Faruk Ağır ile Fatma Ağır'ın biricik kızları Mimar Zehra Ağır, Ayşe ve Nuh Göçer'in biricik oğulları İnşaat Mühendisi Ahmet Göçer ile hayatını birleştirdi.

Özel bir düğün salonunda gerçekleşen muhteşem düğüne siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu.

I M G 20261009 W A0105

Ömer Faruk - Fatma Ağır çifti ile Nuh - Ayşe Göçer çifti, misafirlerini kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

Dünya Yumurta Günü’nde güvenilir gıda mesajı
Dünya Yumurta Günü’nde güvenilir gıda mesajı
İçeriği Görüntüle

İl Genel Meclis Üyesi olan Ömer Faruk Ağır'ı mutlu gününde, Aksaray İl Genel Meclis Üyesi arkadaşları da yalnız bırakmadı. Düğüne AK Parti İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Veysel Yıldız ve MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Halil Demiray, İYİ Parti Niğde eski İl Başkanı İbrahim Uzun'un yanı sıra çok sayıda siyasi parti il başkanı ve STK başkanları da katıldı.

Genç çift Zehra ve Ahmet'in ilk dansıyla başlayan düğünde, nikah töreni de büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

I M G 20261009 W A0102

Genç çiftin nikah şahitliğini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen ve İYİ Parti teşkilat mensupları yaptı.

Nikah şahidi olan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek "Hayat müşterektir" diyerek evlilik cüzdanını Zehra ve Ahmet'e takdim etti.

Mutlulukları gözlerinden okunan Zehra ve Ahmet çiftini, davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar yalnız bırakmadı.

I M G 20261009 W A0103

*Anadolu Ekspres Gazetesi ailesi olarak; Ağır ve Göçer ailelerini tebrik ediyor, genç çift Zehra ve Ahmet'e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.*

Muhabir: Neriman CANLI