İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla Aksaray’da düzenlenen “Bayrak Açıyorum” mitingi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda geniş katılımla gerçekleştirildi. Aksaray’ın yanı sıra çevre illerden de katılımın olduğu mitingin ardından İYİ Parti Aksaray Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Turan Yaldır, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

Miting alanını dolduran binlerce vatandaşa hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; Türkiye’nin gündemindeki terörle mücadele, hukuk devleti, Cumhuriyet değerleri ve milli birlik başlıklarında sert ve net mesajlar verdi. Şehit aileleri ve gazilerin de en ön saflarda yer aldığı mitingde Dervişoğlu, vatanın bölünmez bütünlüğüne dikkat çekti.

I M G 20260920 W A0055

Karataş mazbatasını aldı
Karataş mazbatasını aldı
İçeriği Görüntüle

Yaldır’dan Aksaray’a teşekkür

Mitingin ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “Teşekkürler Aksaray!” başlığıyla bir mesaj paylaşarak katılımcılara teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun öncülüğünde, Aksaray’da ay yıldızlı bayrağımızın altında tek yürek olduk. Vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve milletimizin birliğine sahip çıkmak için omuz omuzayız. Teröristi meşrulaştıran her anlayışın karşısında olduğumuzu Aksaray’dan bir kez daha haykırdık: Bu vatan bizim. Bu bayrak bizim. Bu Cumhuriyet bizim. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Büyük Türk Milleti!” açıklamasında bulundu.

I M G 20260920 W A0056

Şehit ve gazi yakınları da mitingdeydi

Türk milletinin bağımsızlığı, terörsüz Türkiye sürecine ilişkin tartışmaların dile getirildiği mitinge şehit ve gazi yakınları da büyük rağbet gösterdi. Yaşanan kalabalık, İYİ Parti’nin Aksaray’da gördüğü ilginin de somut bir göstergesi oldu.

Muhabir: Gamze Nur Ergil