Ey Türk Genci Tehlikelere Karşı Uyanık Ol

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
<p><strong>&nbsp;Damarlarındaki Asil Kanı &lsquo;KİRLETME&rsquo;</strong></p>

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” konferansı MHP’nin 27. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Psikolog Aysun Hızlı Okur’un katılımı ile Aksaray Üniversitesi Merkez Konferans Salonunda düzenledi.

Çağımızın en önemli sorunu olarak kabul edilen madde bağımlılığı ve gençlerin madde bağımlılığına karşı korunması konusunda Aksaray Üniversitesinde gençlere konferans veren Psikolog Aysun Hızlı Okur ”Çağımızın en büyük sorunu olan madde bağımlılığı ve bu illetten gençlerimizin korunması için toplumun her kesimine büyük sorumluluklar düşüyor” dedi.

“Uyanık Olun!”

Özellikle gençlerin, ergenlik döneminde çok önemli bir geçiş süreci içinde oldukları için bu dönemde madde bağımlılığına yakalanmaması adına çevre ve aileye önemli görevler düştüğünü söyleyen Psikolog Aysun Hızlı Okur gençleri de uyanık olmaları konusunda uyardı. Toplumumuzda sıkça kullanılan ‘Bir defadan bir şey olmaz’ söyleminin çok yanlış bir söylem olduğunu belirten Okur “Madde bağımlılığı bir defadan sonra tekrar yapar ve kurtulmak zaman alır. Onun için arkadaş seçimleriniz, çevreniz ve aile bağlarınıza önem vermelisiniz” diye konuştu. 

“Burada Olmaktan Onur Duyuyorum”

“Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” sloganıyla ülkemizde uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı bir savaş başlatıldığını da belirten Psikolog Okur “Böylesi önemli bir konuda ülke genelinde çalışma yapan Ülkü Ocaklarımızın anlamlı bir projesinde bulunmaktan onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

İlgiyle Takip Edildi

Konferansın sonunda Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan konferansa katılımından dolayı Psikolog Aysun Hızlı Okur plaket verirken, Psikolog Hasan İnce’ye ise plaketini Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hacı Murat Yılmaz takdim etti. Aksaray Üniversitesi Konferans salonunu dolduran yüzlerce üniversite öğrencisi ise Psikolog Aysun Hızlı Okur’un konferansını ilgiyle takip etti.

Konferansa Aksaray MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, MHP’li Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hacı Murat Yılmaz, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve davetliler katıldı. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nora City Yeni Yılı Coşkuyla KarşılıyorÖnceki Haber

Nora City Yeni Yılı Coşkuyla Karşılıyor

Eğlenceli Spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim VerildiSonraki Haber

Eğlenceli Spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar