Aksaray’da İkinci Evren Dinçer Dönemi Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde tekrar başkan seçilen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mazbatasını alarak göreve başladı. Dinçer'e AK Parti heyetinden tebrik ziyareti geldi.

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucunda, AK Parti Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bir dönem daha seçimi kazandı. Aksaray Adliyesinde mazbatasını Merkez ilçe seçim kurulundan alan Belediye Başkanı Evren Dinçer’i, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, belediye başkan yardımları ve parti mensupları yalnız bırakmayarak, tebrik etti.

"Bize Düşen Görev, İstişare Ederek Hizmetlerimize Devam Etmek"

5 yıl Aksaray’a hizmet eden ve hizmet yarışında tekrar 5 yıl daha seçilen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Adliye önünde açıklama yaparak, "Bugün mazbata törenimizle beraber sizlerle artık Aksaray'ımıza hizmet yolculuğuna başlıyoruz. Bu vesileyle bize desteklerini esirgemeyen, bugüne kadar her zaman güvenen, arkamızda, yanımızda olan, zor günümüzde, kötü günümüzde, iyi günümüzde, yanımızda olan tüm hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza, eşlerimize, dostlarımıza hepsinden ayrı ayrı hasreten teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Büyük bir sorumluluk. Allah'a hamd ediyorum. Çok onurlu şerefli bir görev. Cenab-ı Allah bize ikinci dönem tekrar Aksaray'a hizmetkarlık görevini nasip etti hemşehrilerimizin destekleriyle. Burada da bize düşen görev bundan sonra da 250 bin vatandaşımızın hepsini ayrı ayrı kucaklayarak, hepsini ayrı ayrı dinleyerek, istişare ederek hizmetlerimize devam etmek" dedi.

"En Büyük Referans Kaynağımız Adalet"

"Vatandaşlarımız, hemşerilerimiz bilirler ki geçtiğimiz dönemde de Aksaray'ımızda elimizden gelen tüm çaba ve gayreti sarf ettik" diyen Dinçer, "Adaletle hüküm etmeye çalıştık. En büyük referans kaynağımız adalet. En büyük gücümüz de vicdanımız oldu. Aynı şekilde bu minvalde aynı usulle, üslupla, düsturla hareket edeceğimizi tekrar hemşerilerimize belirtmek istiyoruz. Aksaray'ımızın sorunları, yapılacak hizmetler. Bunları sürekli hemşerilerimizle istişare ettik. Onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Değişik vesilelerle toplantılarda, istişarelerde ifade ettik. Bunların şimdi üzerine giderekten, bu sorunları çözerekten Aksaray'ımızı daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir kılmak adına elimizden gelen çaba ve gayreti sarf edeceğimizi tekrar belirtmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra parti mensupları tarafından Belediye Başkanı Dinçer tebrik edilerek, hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Başkan Ahmet Koyuncu, Göreve BaşladıÖnceki Haber

Yeni Başkan Ahmet Koyuncu, Göreve Başlad...

İyi Parti'de Jet Hızıyla Kurultay Tarihi Belli OlduSonraki Haber

İyi Parti'de Jet Hızıyla Kurultay Tarihi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar