"Aksaray’ımızın Hem Bugününe Hem De Geleceğine Yatırım Yapıyoruz "

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksaray’ımızın Hem Bugününe Hem De Geleceğine Yatırım Yapıyoruz "
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray için hem bugüne hem de geleceğe yatırım yaptıklarını ifade ederek, "Yeni belediye hizmet binamız tamamlandığında şehrin planlı büyümesinin önünü açarken diğer yandan trafiği önemli ölçüde rahatlatmış olacağız" dedi.

 Başkan Dinçer, şehrin yeni merkezi olacak, belediyecilik hizmetlerine ilişkin tüm detayların düşünüldüğü yeni hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi.

"Şehrin Planlı Büyümesinin Önünü Açarken Trafiği Rahatlatmış Olacağız"

Mevcut belediye binasının şehrin ihtiyaçlarını karşılayamaması ve kullanım ömrünü tamamlaması sebebi ile yeni hizmet binasının zaruri hale geldiğini ifade eden Başkan Dinçer, "Vatandaşlarımıza yerinde hızlı ve kaliteli hizmetler sunmanın yanı sıra belediye hizmetlerimizi tek çatı altında toplamak amacıyla yapımına devam ettiğimiz yeni belediye hizmet binamız tamamlandığında şehrin planlı büyümesinin önünü açarken diğer yandan trafiği önemli ölçüde rahatlatmış olacağız" dedi.

"Yeni Hizmet Binamız Şehrimize Çok Yakışacak"

"Kent estetiğine yakışacak iç ve dış mimarisinin yanı sıra yeşil alanları, otoparkı ve konforlu alanlarıyla inşa ettiğimiz yeni hizmet binamız şehrimize çok yakışacak" diyen Başkan Dinçer, "Aksaray’ımızın geleceğine emanet edilecek özel eserler arasında yerini almaya hazırlanan yeni belediye hizmet binamız Aksaray’a ayrı bir değer katacaktır. Belediyemizin hizmet kalitesini ön plana çıkartacak, personellerimizin de kaliteli ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet vereceği modern bir hizmet binasını Aksaray’ımıza kazandırmak için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Hemşerilerimize güzel bir mekânda kaliteli hizmetler sunacağız. Fonksiyonel yapısı, kolay ve rahat ulaşılabilecek hizmet mekanları, güvenliği ve düzenli ortamlarıyla güzel ve konforlu bir binaya kısa süre içinde kavuşacağımıza inanıyorum. Hizmet binamızın tüm süreçlerini yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.  "Aksaray’ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırım yapmaya aralıksız devam ediyoruz" ifadelerini kullanan Başkan Dinçer, "Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza vaat ettiğimiz tüm projeleri kıymetli belediye çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla hayata geçirdik. Ben buradan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
33 Senedir Bu İşi Yapıyor!Önceki Haber

33 Senedir Bu İşi Yapıyor!

"Yeni Dönemde Şehrimize Değer Katacak Projeleri Hayata Geçirmenin Gayreti İçinde Olacağız"Sonraki Haber

"Yeni Dönemde Şehrimize Değer Katacak Pr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar