Çıtak: "Artık Hizmet Etmenin Heyecanını Yaşıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: "Artık Hizmet Etmenin Heyecanını Yaşıyoruz"
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, vatandaşa hizmet için büyük heyecan duyduklarını ifade ederek, "Allah’ın izniyle kimsenin bu inancını, bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Halkımızın bu desteğiyle MHP Aksaray’da tarih yazacak" dedi.

 MHP’li Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaraylı vatandaşlardan gördüğü ilgi, teveccüh sebebiyle büyük bir mutluluk yaşadığını ifade ederek, seçime sayılı günler kala artık hizmet için heyecan duyduğunu belirtti.

"Artık Hizmet Etmenin Heyecanını Yaşıyoruz"

Artık Aksaray’a hizmet etme noktasında büyük bir heyecan yaşadığını ifade eden MHP Başkan Adayı Çıtak, "Aksaray'ın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımımızla, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışımızla, gerçekçi vaatlerimiz ve samimi tutumlarımızla hemşehrilerimizin gönlünde taht kurduk. Artık ilgi ve teveccühün büyük bir sevgi seline dönüştüğünü gittiğimiz her yerde net bir şekilde görüyoruz. Halkımız bizi coşkuyla karşılıyor. Artık dönüşümün, değişimin, hizmetin adresi MHP. Biz de Aksaray halkının bu sevgisine layık olmak için, Aksaray hayalimizi gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız" dedi. 

"Vatandaşlarımız Büyük Bir Özlemle 31 Mart'ı Bekliyor"

‘Sevgi ektik, muhabbet biçiyoruz’ ifadeleriyle bu sevgi selinin tamamen samimiyetin eseri olduğunu ifade eden Çıtak, "Bizim büyük bir Aksaray hayalimiz var. Gittiğimiz her yerde bu hayalimizi anlatıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmiyoruz. Esnafımızın, vatandaşımızın, emeklimizin, gencimizin, kadınlarımızın bizlere ilettiği sorunlara gayet samimi bir şekilde çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergilediğimizi, çözüm odaklı projeler sunduğumuzu, toplumun her kesimine hitap eden politikalar geliştirdiğimizi ve geçmişte MHP’nin başarılı belediyeciliğini vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Halkımız bizleri kucaklıyor, bize inanıyor, bize güveniyor. Büyük bir heyecanla 31 Mart’ı bekliyor. Allah’ın izniyle kimsenin bu inancını, bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Halkımızın bu desteğiyle MHP Aksaray’da tarih yazacak. Özlenen, heyecanla beklenen, arzu edilen MHP’nin hizmet anlayışıyla Aksaray’ımızı buluşturacağız" diye konuştu.

Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİK yönetim kurulu 2024 yılı 6. Toplantısı yapıldıÖnceki Haber

BİK yönetim kurulu 2024 yılı 6. Toplantı...

İftarda Öğrencilerle Buluşan Rektör Sorunları DinlediSonraki Haber

İftarda Öğrencilerle Buluşan Rektör Soru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar