Dağılgan'da 1 Puana Razı Geldik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dağılgan'da 1 Puana Razı Geldik
TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Menemen FK'yi ağırladı. Maçta karşılıklı ataklar gelişse de herhangi bir gol sesi yükselmedi.

 Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu hafta Menemen FK'yi Dağılgan Stadyumu'nda ağırladı. Karşılaşmada karşılıklı olarak gol sessizliği yaşanırken, temsilcimiz sahasında 1 puana razı oldu.

Şaban Yıldırım'ın takımı Aksarayspor, sahaya Tunahan Dikişci, Uğur Aygören, Hakan Özkan, Ercan Yazıcı, Oğuzhan Açıl, Doğan Ateş, Atamer Bilgin, Abdussamed Karnuçu, Ali Kuçik, Cengiz Ötkün ve Yasin Abdioğlu ilk 11'i ile çıktı. 

İlk Yarıya Baskılı Başlayan Taraf Menemen

Oyunun başlamasıyla birlikte Menemen FK, baskılı bir oyunla start verdi. Dakika 16'yı gösterirken Aksarayspor, frikik kullandı ancak top kalecide kaldı ve skora dönüşmedi. Sol taraftan baskıyı artıran Menemen FK, Aksarayspor defansını aşamayarak birçok pozisyondan eli boş döndü. 

Dakika 35'i gösterirken Menemen FK, bu kez sağ kanattan orta açtı. Topla buluşan rakip oyuncu, ayağının içiyle topa vurdu ancak top direği sıyırarak az farkla dışarı çıktı. 41. dakikada pozisyon bulan Yasin Abdioğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak gole ulaşamayarak topu dışarı gönderdi.

İkinci Yarıda Gol Orucu Bozulmadı

İlk yarıda herhangi bir skor değişikliği olmazken, ilk yarı sona erdi. İkinci yarıda galibiyet için sahaya çıkan ekipler, hakemin başlama düdüğüyle yeniden mücadeleye başladı. Dakika 60'ı gösterirken Yasin Abdioğlu'nun ceza sahasının hemen dışından çektiği şut büyük tehlike yarattı ancak kaleci son anda topu çıkardı. Menemen FK, ikinci yarıda baskılı bir oyun izlerken, Aksarayspor ise kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Dakika 63'te Abdioğlu, yine ceza sahası dışından gol denemesi yaptı ancak top kalecide kaldı. Maçın kalan dakikalarında orta tempoda bir oyun sergilenirken, karşılıklı geliştirilen ataklara rağmen herhangi bir gol kaydedilmedi ve maç 0-0 sona erdi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk Yarıda Dağılgan'da SessizlikÖnceki Haber

İlk Yarıda Dağılgan'da Sessizlik

Trafik Magandası Tartıştığı Sürücüyü YaraladıSonraki Haber

Trafik Magandası Tartıştığı Sürücüyü Yar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar