"İrfan Başkan Sen Kaybetmedin, Aksaray Genç Bir Siyasetçi Kazandı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"İrfan Başkan Sen Kaybetmedin, Aksaray Genç Bir Siyasetçi Kazandı"
MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Milletvekili Ramazan Kaşlı, partilileri ile bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Başkan Karataş, "İrfan Başkan sen kaybetmedin, Aksaray genç bir siyasetçi kazandı" dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Programa Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, kadın kolları başkanı ve partililer katılım gösterdi. 

"Küslüklerin ve İftiraların Sonuçsuz Kalması Temennimizdir"

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, bayramlaşma programında yapmış olduğu konuşmasında yardımlaşmanın, dayanışmanın ve buluşmanın müstesna günü olan Ramazan Bayramı'nın buruk şekilde kutlandığını ifade ederek, "Bizleri birbirimize yaklaştıran dini ve milli bayramlarımız, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Ben bu Ramazan Bayramı'nda da bizi ve kardeşliğimizi sımsıkı bir araya getiren bayramlar, vefanın hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız erdemli zamanlardır. Bayramlar hayallerimizin üstünü örten, manevi direnişin sahası olacak ve ümit ediyorum ki bize yeni mutluluklar tattıracaktır. Hiziplerinin küslüklerin ve itirafların bu bayramın manevi ikliminde sonuçsuz kalması temennimiz ve dileğimizdir" dedi.

Başkan Karataş, "Türk milleti bayramlarda ebedi ocağında yaşayacak. Bayramlarını yaşayacak ve ayrılma çetelesi tutanlara asla müsaade etmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerimizle vatanımızın her köşesinde vatandaşlarımızın Türk İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenabı Allah'tan diliyorum" sözlerini kullandı.

"Güzelyurt İlçesini de Kazanacağız"

Bayramlaşma programında seçim sürecini değerlendiren MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, 10 gün önce gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinin sonunda merkez ilçe dahil Aksaray'da 8 ilçe dahil 3 ilçede MHP adaylarının kazanması ve 11 oyla kaybedilen Güzelyurt ilçesinde seçimin tekrarlanacağını hatırlatarak, "Güzelyurt ilçesindeki tekrarlanacak seçimi tüm teşkilat olarak daha dikkatli ve yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. Güzelyurt ilçesini de kazanacağız. Aksaray'da 14 beldenin 10'unda aday gösterdik. 7 beldede Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayları kazandı. Daha önce 5 olan belde belediye sayısını toplamda 10'a çıkardık. MHP, il genelinde 8 il genel meclis üyesi çıkartarak başarılı bir seçim süreci geçirdi. Bu seçim sürecinde tüm teşkilatımız ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

"Ramazan Kaşlı'yı Çakalın Önüne Bırakmayacağız"

Seçilen tüm belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin çalışmalarında başarılar dileyen Karataş, seçimin son haftasında Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın bir televizyon programında yapmış olduğu konuşmaya da değindi. Kaşlı'nın konuşmasının tamamının içinde 4-5 dakikalık bir konuşmanın kesildiğini ifade eden Karataş, "Siyasetin böyle yapıldığını düşünen kurt görünümlü çakallar ve bu çakalların değirmenlerine su taşıyan bizden gibi görünen çakallar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kale surlarından delik açmaya çalışanlara ne bir teşkilat üyemizi ne de Sayın Vekilimiz Ramazan Kaşlı'yı çakalın önüne bırakmayacağız" açıklamasını yaptı.

"Aksaray Genç Bir Siyasetçi Kazandı"

Yaklaşık 6 aydır Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı görevini sürdürdüğünü de belirten Karataş, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin kapısı her türlü fitne ve fesata kapalıdır. Fitne fesat çıkartmayan herkese sonuna kadar kapımız açıktır. Ama bir kırmızı çizgimiz var. O da ihanettir. Kıymetli Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de söylediği gibi bir kere satan hep satar. Bu süreçte kimin ne yaptığını iyi biliyorum. Şunu da söylemek isterim ki içim acıyarak, ben yoksam MHP yok anlayışında olanlar var. Kendisini 3 hilalin ve teşkilatın üzerinde görenler var şerefini satıp bedelini ödedik sananlar var. Unutmayın ki kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" diyen Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak'a dönerek, "Sen üzülme başkanım sen kaybetmedin Aksaray kaybetti ama sizin gibi genç bilgili donanımlı adam gibi bir siyasetçi kazandı. Yaşınız çok genç ve Allah'ın izniyle yürüyeceğimiz daha çok uzun yolumuz var. Seçim bizim için tekrar başlamıştır. Sahada hep olacağız, samimiyetle Aksaray ilimizin yanında cenazesinde ve düğününde olacağız. El birliği ile il ve ülke teşkilatı olarak kadın kollarımız olarak dimdik ayaktayız" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü KutlandıÖnceki Haber

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl...

"FETÖ'nün Aksaray'daki Kalıntıları Ülkücülerin Hafızasına Hain Olarak Yazılmışlardır"Sonraki Haber

"FETÖ'nün Aksaray'daki Kalıntıları Ülküc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar